Изписаха й вежди!Меган Маркъл става „херцогинята на доларите“

https://goreshto.net/goreshto/izpisaha-y-vezhdimegan-markal-stava-hercoginyata-na-dolarite/112042 Goreshto.net
Изписаха й вежди!Меган Маркъл става „херцогинята на доларите“

Договорът на Меган и Хари се развали, но те пак изплуваха

Защото сделката със “Спотифай” се провали окончателно и херцозите на Съсекс загубиха 20 милиона долара.Според клюката тя се провали с гръм и  трясък, защото Меган и Хари не изпълнявали договора си по сделката.

Но пред Меган Маркъл се открива нова, златна възможност. Тя вероятно ще подпише договор за милиони с Кристиян Диор, като ще стане едно от лицата на мегакомпанията. Това съобщават американските таблоиди.

Ако това се случи, тя ще е третото известно лице, което ще стане лице на бранда. И тя ще е след Риана и Дженифър Лоурънс.Меган и Хари удариха на още една греда. Тъй като подкаста им е спрян, като американците са ги обвинили, че са „двойка измамници“.

По мнението на хайлайфа в Западното крайбрежие сега Хари и Меган се опитват да възстановят, донякъде, имиджа на тяхната предишна, успешна в миналото, марка.

Очакванията са оптимистични за Меган Маркъл. Според прогнозата, тя може да подпише по-скъп договор от този на Джони Деп, който взима от това 15 милиона долара годишно.

„Няма човек, който да не говори за Меган Маркъл. Тя умее да се измъква от всякаква трудна ситуация и да печели. Не случайно вече я наричат „херцогинята на доларите“, коментира източник от хайлайфа в Бевърли Хилс.

 

   

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.