Изплиска ли?Благо Джизъса точи мераци за „Ергенът“ (Виж още)

https://goreshto.net/goreshto/izpliska-liblago-dzhizasa-tochi-meraci-za-ergenat-vizh-oshte/110986 Goreshto.net
Изплиска ли?Благо Джизъса точи мераци за „Ергенът“ (Виж още)

Благо Джизъса е непоправим

Ритнитопковецът вече гледа към друго риалити, след като спечели „Сървайвър“. Той е готов да влезе в третия сезон на „Ергенът“, стига да го поканят.

Това вечно нахиленият, с изкуствената бяла усмивка, бивш футболист, съобщи в поредното интервю, което дава. Като какъв точно ерген ще се цани за това шоу Благо, питат ошашавените зрители, стреснати от  неговата безпардонност.

Всеки знае, че Благой Георгиев има четири деца от три жени. И два брака, както и два развода. Жените, минали през кревата му са вероятно колкото звездите на небето, а мераци му се увеличават правопорционално с възрастта.

„С кеф бих влезнал в „Ергенът“, стига да ме поканят. Само да не се уплашат девойките, заради небивалиците, които постоянно пишат за мене“, не спира да каканиже вечния коцкар.

Благо Джизъса проговори и за неволите си в „Сървайвър“. Нашареният ритнитопковец призна, че доста отслабнал заради мизерията, но вече се хранил за двама. И е качил седем килограма, като целта му е да си върне старото тегло, за да бъде отново във форма.Но след участието си в шоуто за оцеляване не иска да вижда повече кокос и ориз, основните храни по време на тримесечното им гладуване в джунглите на Доминикана.

Но най-шокиращото в интервюто му бе, че дума не продума за втората си жена Полина Спасова, с която са в развод. Само мимоходом спомена, че „голямата му любов“ вече е забравено минало.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.