Изрита ли Мария Петрова неверния си съпруг Боби Михайлов?

Така и не става ясно дали Перуката е бил там

https://goreshto.net/goreshto/izrita-li-mariya-petrova-neverniya-si-saprug-bobi-mihaylov/54897 Goreshto.net
Изрита ли Мария Петрова неверния си съпруг Боби Михайлов?

Така и не става ясно дали Перуката е бил там

Този път Николета Лозанова посрещна Великден не на някоя екзотична дестинация, а заедно с бъдещите си свекъри Мария Петрова и Боби Михайлов в дома им.

 

Не става обаче ясно дали Боби Михайлов все още обитава дома си или е бил натирен от съпругата си, след като стана ясно, че е в очакване на бебе от любовницата му. Перуката никак не харесва изборите на сина си Николай за снахи. Първо семейството не одобряваше Алисия, а след това и Николета.

 

Напоследък прави впечатление, че Лозанова е много близка с Мария Петрова и Бисера, която е по-голямата сестра на вратаря. От около година бившата гимнастичка върти пекарна за хляб и козунаци в центъра на София. Освен това 47-годишната грация държи и своя хлебарница. Мария прекарва все повече време там, отдадена на работата си, а новото рекламно лице на тестените й печива е именно Николета.

Плеймейтката прави опити да прилича на Моника Белучи в ролята й на Малена в едноименния италиано-американски филм.

 

За никого не е тайна, че Боби и съпругата му Мария, са собственици на хлебозавода в Троян., който произвежда над 30 вида хляб, погачи, кроасани и закуски.

Сред съдружниците е и дъщерята на прочулия се с прякора Банкера на Маджо висш БСП функционер Евгений Узунов – Весела.

 

Заедно с Николета Лозанова в дома на бъдещите й свекъри, е била и дъщеря й. малката Никол, която обожава домашните любимци, публикува в социалните мрежи кадри с ваймаранера, който не се разделя с Мария.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.