Изтъка си платното и ритна кросното! Анита на Рачков се оказа черна неблагодарница

https://goreshto.net/goreshto/iztaka-si-platnoto-i-ritna-krosnoto-anita-na-rachkov-se-okaza-cherna-neblagodarnica/143725 Goreshto.net
Изтъка си платното и ритна кросното! Анита на Рачков се оказа черна неблагодарница

Анита Димитрова се оказа неблагодарна жена

Това си мислят в нета, след последното изказване на бившата плеймейтка. Както знаем тя бе последната връзка на Димитър Рачков.

Анитка и бургазлията имаха космическа разлика във възрастта и тя бе почти на годините на сина му. При такъв марж във възрастта нищо вечно и истинско не би се получило, съветваха го преди време и негови авери. И се оказаха прави.

Анита Димитрова и Митко Рачков живяха заедно около три години, след което се разделиха. Почти веднага след тяхната разлъка тунингованата мадама си намери далеч по-млад мъж, американец. С богаташа  Ник Стемпер Анита има намерение да живее в САЩ, след като получи така мечтаната виза.

Но докато си е в родината, тя отговори на въпроси на фейсбукарите, като един от тях бе дали гледа бившия си по телевизията. Знаем, че Митко Рачков се вихри като водещ в новото предаване „Пееш или лъжеш“, където си партнира с Мария Игнатова.

„Не само не съм гледала Рачков на екран, но и нямам никакво намерение да го правя. Омъжена съм за перфектен мъж, гледам само него. Защо да гледам някакви си бивши или да поддържам издухани отношения с тях“, грубичко се изцепи Анита Димитрова. В нета думите й определиха като „черна неблагодарност“.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.