Известен наш режисьор болен от коронавирус: Покоси ме за часове! (Вижте изповедта му)

https://goreshto.net/goreshto/izvesten-nash-rezhisyor-bolen-ot-koronavirus-pokosi-me-za-chasove-vizhte-izpovedta-mu/51407 Goreshto.net
Известен наш режисьор болен от коронавирус: Покоси ме за часове! (Вижте изповедта му)

Режисьорът на "Останалото е пепел" е бил диагностициран с коронавирус

Режисьорът на "Останалото е пепел " Георги Костов, чиято премиера по кината беше броени дни преди обявяването на извънредното положение в България, проболедува от коронавирус. "За съжаление , коварният вирус ме покоси буквално за часове ", казва режисьорът, който не е подозирал , че се е заразил . "Прекарах извънредното положение в абсолютна изолация, с никой не съм се срещал. За моя огромна изненада, въпреки социалната дистанция и всички мерки за сигурност, които спазвам, се разболях тежко за изключително кратко време и прекарах рожденния си и именния си ден на легло. Интересното е, че първите тестове за коронавирус бяха отрицателни и докторите не можаха да диагностицират точно болеста, тъй като имах затруднено дишане, кръвни показатели в норма и проблемна белодробна картина. Затова ме диагностицираха с бронхит", разказва той. [caption id="attachment_17904" align="alignnone" width="320"]Георги Костов коронавирус Снимка: show.blitz.bg[/caption] И допълва: "Тъй като боледуването ми продължи дълго и на няколко пъти особено вечер ми ставаше изключително зле и получавах пристъпи на задух, реших да се консултирам и с друг доктор, който като ме прегледа и заключи, че по състоянието ми и сипмптомите ми и изследванията, съм прекарал коронавирус". Сега той възнамерява да си направи още един тест и да продължи да спазва социална изолация, както и всички мерки за ограничаване на разпространението на вируса, докато не получи потвърждение от докторите, че не е преносител на вируса. "Ще използвам времето да се отдам на творческите проекти, които искам да реализирам. Искам само да оздравея скоро, за да мога да ги осъществя . На всички хора пожелавам да бъдат здрави и отговорни ", заключва режисьорът Георги Костов, пише show.blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.