Как Богдана Трифонова омъжи Здрава Каменова наужким

Всички се забавлявали безгрижно като малки деца

https://goreshto.net/goreshto/kak-bogdana-trifonova-omazhi-zdrava-kamenova-nauzhkim/110546 Goreshto.net
Как Богдана Трифонова омъжи Здрава Каменова наужким

Всички се забавлявали безгрижно като малки деца

Несъмнено, ако актрисата сценарист Здрава Каменова напише автобиографичен текст за романтичните си приключения, няма да остане незабелязан.

 

Тя съчетава работата с бившия и настоящия си мъж, за когото е омъжена наужким още от сериала „Откраднат живот“, в който първо бе сред сценаристите, а след това се включи и в актьорския състав като д-р Кунка Атанасова.

От третия епизод на поредицата се включва и бившият й съпруг Кирил Бояджиев, с когото имат две деца – Калоян и Ивайла. Двамата вече работят заедно и в театъра.

 

В екипа на „Откраднат живот“ е и настоящият й партньор – сценаристът Светослав Томов. Двамата се венчаха наужким край морето през юли миналата година.

Главната виновница за венчавката им наужким е Богдана Трифонова, която завела Здрава и Светослав, както и останалите сватбари в зала за прожекция на филм, който била направила. В лентата Богдана уж интервюира певеца и актьор Хари Стайлс, когото бъдещата булка много харесва. Той заявил (уж), че много страда от това, че Здрава ще се жени за „някакъв си Светльо“.

 

Последвало и интервю с Шакира, която пък уж била съсипана, че Светослав Томов ще се венчае за нашенката. След като ги чухте, попитала ги Богдана, все още ли искате да се жените? Здрава и Светослав потвърдили. Под сватбената арка, следвайки напътствията изненади на Богдана, двамата си казали „да“ с обети-куплети от песни.

 

Здрава рецитирала текста от песента на Владимир Ампов-Графа „Искам те“, а Светослав този от парче на любимата си група „Нова генерация“. Купонът продължил до изгрев, а всички се забавлявали безгрижни като деца. Младоженците посрещнали слънцето прегърнати, докато сватбарите скачали в морето.

 

Всички били толкоз щастливи, че успели да се съберат в забързания живот, че поискали да повтарят сватбата всяка година, нищо, че била наужким.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.