Как чалга изкусителката Емануела стана причина за кончината на Христо Живков

Феновете на риалитито останаха крайно разочаровани от падението му

https://goreshto.net/goreshto/kak-chalga-izkusitelkata-emanuela-stana-prichina-za-konchinata-na-hristo-zhivkov/54417 Goreshto.net
Как чалга изкусителката Емануела стана причина за кончината на Христо Живков

Феновете на риалитито останаха крайно разочаровани от падението му

Един от малкото български актьори, успели да пробият в Холивуд – Христо Живков, издъхна едва на 48 години в Лос Анджелис.

 

Кончината му хвърли в шок всички негови приятели, които дори не подозирали, че се бори с тежко онкологично заболяване. Оказа се, че той е бил покосен от скоротечен рак на панкреаса. Болестта го връхлетяла през есента на миналата година и го стопила за раз време.

 

Красавецът направи завидна филмова кариера в Италия и се ползваше с добра репутация в артистичните среди и шоубизнеса не само у нас и в Европа, а и в САЩ.

Драмата отпреди 7 години отключва депресия у Христо и води до коварното заболяване, което се оказва фатално за него.

 

Причината за това е участието му в риалитито „ВИП Брадър“ през 2016 г., в което се напи до безпаметност и попадна в капана на чалга изкусителката Емануела. Порядъчно почерпени, двамата се заключиха в тоалетната, откъдето Емануела издаваше мощни стонове в продължение на няколко минути. Така и не стана ясно дали двамата действително са били интимно близки, но е факт, че след тази си изцепка в шоуто, Христо Живков изпадна в тежка депресия.

 

Това води не само до срив в кариерата му, а и до раздяла с приятелката му – аниматорката Ружа Колева. Именно тя всъщност била човекът, насърчила го да влезе в шоуто за пари. Преди това той имаше дълга връзка с 16-години по-възрастната от него писателка Виргиния Захариева. Макар в студентските си години да минавал за интелектуалец, странящ от всякакви халтури, плюе на реномето си и по настояване на Ружа влиза във „ВИП Брадър“ заради финансови затруднения. Тогава прибира колосален хонорар в размер на 100 бона.

 

Причина за падението на актьора и последвалите го неволи, довели до трагичния му край стана Емануела. Двамата постоянно водеха словесна война, докато накрая Христо се поддаде на провокациите на изкусителката и се остави да бъде прелъстен. Безспорно феновете на риалитито останаха шокирани да видят Христо в тази светлина. Още повече предвид факта, че по време на целия си престой, той твърдеше, че е мъж на място и Емануела изобщо не му е на нивото. Истината обаче се оказа съвсем различна. Приятелката му Ружа също останала крайно разочарована от неговото поведение и слез излизането му от риалитито, отношенията им охладнели осезаемо.

 

За съжаление Живков ще остане в историята на риалитито като човекът, успял да срине за най-кратко време имиджа си на звезда от световен мащаб и тотално да се орезили срещу 100 бона. В последствие това се отрази пагубно не само на кариерата, а и на здравето му. През последната година иначе талантливият красавец си изкарвал прехраната в Лос Анджелис като разносвач на пици.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.