Как го търпи жена му? Коцето пиян като мотика, награби полуголи моми (Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/kak-go-tarpi-zhena-mu-koceto-piyan-kato-motika-nagrabi-polugoli-momi-goreshti-snimki/130226 Goreshto.net
Как го търпи жена му? Коцето пиян като мотика, награби полуголи моми (Горещи снимки)

Отдавна зевзеци ожалват съпругата на Коцето

Фолкаджията не спира да се налива на сцената като за последно и да налита на фенки и на колежки. За с@ксуалните забежки на Константин се носят легенди, но съпругата му Надя си трае.

„Ходи къде ходи, пак при мен ще дойде. Нали нося неговата фамилия“, казвала често красавицата, въпреки че мъжа й я прави за резил пред всички.

Тя обаче си „натиска парцалите“ понеже не работи, а за да си изкупи греха с извън семейните „занимания за възрастни“ Коцето я реваншира с екзотични почивки.

На едно от последните си участия в Студентски град изпълнителят на вечния хит „Черна роза“ дори надскочи собствените си алкохолни умения.

Като омеси яко любимото си уиски с вино. Вдигнал градусите на макс Коцето коленичи пред полуголите танцьорки и пи вино, като младоженец, с колежката си Теди Александрова.

Русата фурия се качи на сцената при него и двамата дълго и напоително се намляскаха, след като се почерпиха порядъчно.

„Няма никакъв срам, с Теди се награбиха и още малко да се довършат на сцената“, коментираха потресени свидетели. Коцето преди време се похвали, че за 3000 участия досега е изпил 3000 литра алкохол. А с колко жени се е „почерпил“ след това, питат се фенове.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.