Как събраха Азис и Бербатов заедно във Франция?

Фамозен гол на българския футболист бе качен на фона на песен на Азис

https://goreshto.net/goreshto/kak-sabraha-azis-i-berbatov-zaedno-vav-franciya/117232 Goreshto.net
Как събраха Азис и Бербатов заедно във Франция?

Фамозен гол на българския футболист бе качен на фона на песен на Азис

Клип със специални моменти на Димитър Бербатов с екипа на Монако бе споделен от футболния клуб. Интересното е, че французите са избрали за музикално оформление именно хита на Азис „Сен тропе“.

 

Всъщност не изглежда случаен изборът. Все пак Бербатов е най-известният български футболист за последните десетилетия. В същото време Азис е най-гледаният българин в You Tube. Певецът вече има три свои песни с над 100 милиона гледания в световната видео платформа.

 

Любопитното е, че изключителният гол на Димитър Бербатов първоначално е споделен на официалната страница на френската лига 1 в Инстаграм. От там футболния клуб Монако споделя споменът на своята страница.

 

Димитър Бербатов прекара над година в Монако. Там бе избран за играч на сезона през 2014 година. При престоя си във Франция българинът отбеляза 13 гола в 38 мача. Именно едно от уникалните му изпълнения оживя на официалната страница на лига 1 9 години по-късно. И всичко това на фона на песен на Азис, с което се доказва, че той остава най-разпознаваемият българин. Това сподели самият той пред Петя Дикова, а доказателствата за това продължават да излизат наяве.

Източник: БТВ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.