Каката на Преслава я засенчи по хубост! Ивелина в пъти по-готина и естествена (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/kakata-na-preslava-ya-zasenchi-po-hubost-ivelina-v-pati-po-gotina-i-estestvena-snimki/141841 Goreshto.net
Каката на Преслава я засенчи по хубост! Ивелина в пъти по-готина и естествена (Снимки)

Каката на Преслава я засенчи по хубост

43-годишната народна певица Ивелина Колева доскоро бе в сянката на по-известната си сестра. Докато преди Преси бе неотразима, секси, гореща, различна, сега нищо от това не е останало от топ чалга певицата.

За сметка на нея, кака й Ивелина дори се е разхубавила драстично, категорични са феновете на двете певици.

На всичкото отгоре Преслава сама си го причини, като даде купища пари, за да погрознее.

Преслава загуби чара, идентичността и красотата си по две причини. Едната е, че отслабна драстично, като лицето й вече е като на анорексичка.

В резултата на това чертите й станаха остри, непривлекателни и резки. Другата причина са серията пластични операции, при които тя коригира и носа си.В резултат се превърна в нещо, за което феновете й още не могат да й простят.

А сестрата на Преслава е запазила и дори развила на макс онази сладост, която идва заради естествената хубост, която народната певица е съхранила, без да ляга под ножа.

„Мислихме Преслава за по-умна от колежките си. И как може да даваш пари с шепи, за да се окепазиш?“, недоумяват последователите й.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.