Каква стана тя: Благо Джизъса се оказа късметлия!(Гушна половин милион)

https://goreshto.net/goreshto/kakva-stana-tya-blago-dzhizasa-se-okaza-kasmetliyagushna-polovin-milion/109570 Goreshto.net
Каква стана тя: Благо Джизъса се оказа късметлия!(Гушна половин милион)

Благо Джизъса не е аут, а големия победител в „Сървайвър“

На футболиста му върви наистина и се оказа, че е късметлия. Той не е бил изгонен или елиминиран от играта, а  е грабнал голямата награда от сто и петдесет бона. Защото е посочен за фаворит в шоуто за оцеляване от останалите играчи.

По груба сметка, като прибавим и тристата бона от хонорара му, за който той предварително се договори с продуцентите на формата, сумата му е набъбнала на четиристотин и петдесет бона или близо половин милион.

„Върви му на този човек, две мнения няма. Каквито и неща да прави, каквито и приказки да говорят за него, този шавливец има късмет. А сега с тези парички в ръце, не ми се мисли, как ще ги „пори“ каките като риби. Че те сами ще му се навират, щом подушат парата“, смеят се зевзеци.

Не се знае, при този обрат на нещата, каква ще е съдбата и на развода му с Полина Спасова. Както стана ясно, от самата нея, огнената брюнетка сама се похвали, че е подала документи за развод. Сторила го е с писмо до продуцентите, като обясни де що може, по медии и мрежа, че сама е взела това решение.

„Къде ми беше акъла да се омъжа за Благо. Аз му предложих брак, но и аз му поисках развод“, не спираше да се фука хотелиерската наследница. Но сега, след като той взе голямата пара, нищо чудно нещата да се обърнат, подозират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.