Какви ще са последствията за Емрах Стораро след скандалната целувка в „Денсинг старс“?

Ако бяхме нормална държава, освен публично извинение от Емрах и телевизията, Веси щеше да получи и солидно обезщетение

https://goreshto.net/goreshto/kakvi-shte-sa-posledstviyata-za-emrah-storaro-sled-skandalnata-celuvka-v-densing-stars/130523 Goreshto.net
Какви ще са последствията за Емрах Стораро след скандалната целувка в „Денсинг старс“?

Ако бяхме нормална държава, освен публично извинение от Емрах и телевизията, Веси щеше да получи и солидно обезщетение

Иначе позитивното шоу на bTV „Денсинг старс“ бе разтърсено от грандиозен скандал миналия вторник, след като младият Емрах Стораро целуна партньорката си Веси пред камерите в разгара на танца, който представиха.

Очевидно целувката не бе планирано и момичето едва се съвзе от шока и обидата, за да продължи изпълнението си до финала.

 

Въпреки неумелия опит на водещите да замажат ситуацията, зрителите искат наказание за певеца, който си позволи да прекрачи всички правила и навлезе грубо в личното пространство на танцьорката. Във всяка нормална държава подобно поведение би било окачествено като сексуален тормоз на работното място.

 

Случилото се във вторник в „Денсинг старс“ по никакъв начин не се отличава от скандала с целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши преди години, който тогава си понесе последствията.

За Емрах Стораро обаче все още не е ясно какви ще са последствията, дори зрителите са на мнение, че едва ли ще има каквито и да било санкции.

 

От доста време насам изпълнителят показва недвусмислено апетита си към своята треньорка по танци Веселина Данева, която е истински професионалист. Това бе и причината, поради която не си позволяваше да коментира публично поведението на партньора си, а седмици наред спазваше добрия тон, отнасяйки се достатъчно позитивно към него, за да може работата им заедно да върви.

 

Очевидно обаче Емрах не осъзнава къде се намира и обръща всичко на игра и флирт, след като по средата на предаването на живо във вторник в кулминацията на танца взе, че я целуна по устните. Веси го отблъсна, както бе заложено и в хореографията, но по лицето й пролича, че е шокирана, обидена и едва се сдържа да не си тръгне. Въпреки всичко, тя все пак успя да довърши танца и до края на продаването продължи да се усмихва всеки път, когато камерата я следеше, но въпреки това не успя да скрие обидата си.

 

Синът на Тони Стораро от своя страна не отстъпи. Той явно не вижда нищо нередно в своята целувка на сцената. Нещо повече – на финала на танца я целуна повторно, само че този път по челото. Танцьорката рязко го отблъсна, този път не по план, а от сърце, но младият Стораро очевидно бе доволен от постъпката си.

 

Зрителите не закъсняха с реакциите си в официалните канали на шоуто. Не липсват хора, които се радват на младите, вярвайки, че целувката е желана и от двете страни, но повечето забелязаха неудобството на Веси.

 

„Това е сексуален тормоз!", дразнят се хората. „Емрах се подигра с партньорката си, с журито и със зрителите. Толкова унизително поведение – да целува Веси!”, „Ясно е, че няма истински чувства към нея, иначе щеше да го е грижа повече за безопасността й и да уважава личното й пространство. Вместо това я целува насила и се държи като момче, което не иска да приеме „не“ за отговор и отчаяно търси внимание. Дано порасне скоро, преди да нарани още някого. Жалко за Веси. Пролича си, че не й хареса и се отдръпна“, пишат хората.

 

За да замажат положението, водещите Алекс Раева и Краси Радков започнаха да се шегуват, че се чака сватба в шоуто и че това явно е новата любовна двойка на дансинга. Дори бе направена препратка към Петко и Яна Димитрови, които преди години се ожениха, след като танцуваха заедно в „Денсинг старс“, а сега вече имат и две деца. Но Пеко никога не е целувал Яна, докато танцуват в предаването, а винаги е показвал уважение към желанието й да запази връзката им в тайна, докато са в шоуто. За разлика от него, Емрах използва предаването, за да се домогне до Веси.

 

Мълвата носи, че момичето е било съсипано след шоуто и едва дочакало финала, за да се скрие и да се наплаче на спокойствие. Всички жени били на нейна страна. От продукцията дължат обяснение на зрителите и публично извинение пред младата танцьорка. Емрах също би трябвало публично да й се извини, а телевизията да го санкционира за наглото поведение и унижението, на което я подложи.

 

За целувка като тази във всяка нормална демократична държава, в която уважават човешките права, биха изгонили Емрах от шоуто, а Веси би получила тлъсто обезщетение и от него и от телевизията. Синът на Тони Стораро отговори на един от коментарите: „Разбира се че я попитах преди всички мой действия!“ (цитираме написаното от него, без редакторска намеса).

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.