Какво ли не вършат известните за слава? Никога не сте виждали Криско в такъв вид (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-li-ne-varshat-izvestnite-za-slava-nikoga-ne-ste-vizhdali-krisko-v-takav-vid-foto/137393 Goreshto.net
Какво ли не вършат известните за слава? Никога не сте виждали Криско в такъв вид (Фото)

Какво ли не правят известните за минута слава?

Рапърът, който стана чалга певец Криско, също е на тази вълна. Той е на ръба на резила, но въпреки това е готов да рискува, за да бъде забелязан.

Кадрите първоначално са стряскащи, но после може да предизвикат смях. Защото рап изпълнителят се е барнал като Йети на снимката. Тя е анонс към най-новата му песен, която певецът пусна в Тубата.

Голямата стъпка или Снежният човек, защо се е дегизирал така, шашнати са феновете му. Ами причината е да е в синхрон с кадрите, които вървят по медията заради предстоящото ново риалити „Островът на 100-те гривни“ във филипинските джунгли.

Видеото, в което Криско е като Голямата стъпка, е препратка към новото шоу. Песента му се казва Тука тука“ и вече получи различни реакции от публиката.

Мнозина са доволни, че рапърът се е върнал към първоначалното си звучене като музикант и в новата си лента е загърбил чалгата.

„Браво! Най-накрая без онова чалга звучене. Че то омръзна на хората. Прилича на старите песни на Криско, заради което „шапка му свалям“, гласят голяма част от коментарите по мрежата за новото парче на нисичкия габровец.

Няколко концерта по морето планира Криско това лято, което ще е загрявка към големия му концерт на 1-ви март следващата година.

Източник: Блиц, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.