Какво отне живота на бащата на Софи Маринова?

Певицата е съкрушена

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-otne-zhivota-na-bashtata-na-sofi-marinova/116754 Goreshto.net
Какво отне живота на бащата на Софи Маринова?

Певицата е съкрушена

Софи Маринова винаги е успявала да мине с неизменната си усмивка пред всевъзможните лични драми, които животът й е поднасял, но не и през тази. Сега тя е съкрушена, след като изгуби един от най-близките си хора – баща си Марин Тутов. Той е издъхнал на 9 септември и е бил погребан на следващия ден.

 

След кончината му Софи написа в социалните мрежи: „Почивай в мир, татко! Нека те пазят ангелите! Твоя Софи!”. 47-годишната певица спря да пее за пръв път в живота си. Нещо повече – заради траура тя отмени планираните след 9 септември концерти до края на месеца. Не става ясно дали ще пее и следващия месец, тъй като всеки е наясно, че траурът е 40 дни. Разбира се, намериха се и такива, които сметнаха, че съобразно хонорара й, Софи ще изгуби за този период поне 100 000 лв.  

 

Певицата благодари за изказаните съболезнования и разбира се подчерта, че участията й се отменят, молейки болката й да бъде уважена. Единственото, което публикува в социалните мрежи към момента, са снимки и записи на баща й, направени приживе.

 

Така и не става ясно какво е причинило смъртта на баща й. макар да е на 77 години, не може да се отрече, че много хора на тази възраст са жизнени и здрави. Не е изключено обаче да е страдал от тежко заболяване, което семейството  да не е коментирало публично. Има вариант и смъртта да е настъпила изневиделица.

 

Близки до семейството обаче разкриват, че напоследък Марин спрял да излиза от дома си и рязко отслабнал, не се чувствал никак добре. Именно това ги нарежда на мисълта, че е паднал в жертва на скоротечен рак.

 

Мнозина се запитаха при така създалите се обстоятелства дали сватбата на Лоренцо ще бъде отложена. Както знаете, той трябваше да се венчае за Мария на 25 ноември. Факт е, че дотогава 40-дневният траур ще е отминал, но пък в същото време всеки знае, че при кончината на толкоз близък човек, сватби се правят най-малко след година.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.