Какво се случва: Мария линее, Миро Дзвера стана троен?

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-se-sluchva-mariya-linee-miro-dzvera-stana-troen/115944 Goreshto.net
Какво се случва: Мария линее, Миро Дзвера стана троен?

Бракът на Мара Отварачката никак не й понася

Все по-слаба и хърбава става певачката. Мнозина вече бият тревога, че тя е станала по-слаба и от щерка си Марая.

Дали заради вечните диети, от които не излиза чалгарката с провалената кариера или заради тормоза от съпруг №3, но заралийката буквално се топи.

Публична тайна е, че нещата със съпруг номер три никак не са розови. Въпреки че демонстрира любов и не спира да се фука с екзотичните си почивки, Мария търпи тормоз от Мирослав Соколов. Двамата стигнаха дотам, че Миро дори бе задържан от полицаите заради побоя  и заплахите за смърт над благоверната си. Мария обаче „си сви опашката“ и заяви, че с Мирчо така „се обичали-грубо, но страстно“. Според клюката тя осребрила физическото насилие от мъжа си, като го одрусала със сто бона.

Но парите не оправят всичко и заради непрекъснатия тормоз от мъжа й-физически и вербален, Мара Отварачката вехне от ден на ден. За сметка на това мъжа й е станал троен, става видно от последното им фото. За двете години брак той е трупнал минимум петнадесет кила към без това едрата си снага.

„Тоя се е угоил като шопар. За сметка на Мара, която ще се скърши от слабост. Дали не й дава да се храни, или „перфектния й семеен живот“, който се опитва да демонстрира, я направиха като ходещ скелет“, дивят се в нета.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.