Какво се случва с Андреа?Дори Кобрата се притесни за нея

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-se-sluchva-s-andreadori-kobrata-se-pritesni-za-neya/117071 Goreshto.net
Какво се случва с Андреа?Дори Кобрата се притесни за нея

Състоянието на Андреа става все по-тежко

Певицата не е на себе си, а положението с нея става все по-тегаво. Поредицата от изцепки накара косите на феновете й да настръхват. Това се случи и с последното видео, което певицата пусна в мрежата.

На него тя реди несвързани думи на английски език и плаче неудържимо. По всичко личи, че те са насочени към някой. Но лицето й е съсипано, видът й е направо плашещ. Мнозина подозират, че упреците, казани на друг език са насочени към бившето й гадже Кубрат Пулев.

От реакцията й пък феновете й подозират, че тя е спряла да си пие хапчетата. Андреа изпадна в дълбока депресия, след като се разделиха с Кобрата и той вече се радва на двама наследника от друга жена.

А хапчетата певицата е спряла вероятно, защото техния страничен ефект е напълняването. А, както знаем, тя е маниак на тема перфектно тяло, макар че го постига най-вее с любимия си фотошоп.

Да, каквото и да си говори Андреа все още не е преодоляла Кубрат Пулев. Двамата бяха заедно дълги години. Заради което и боксьора и силно притеснен за нейното състояние.

„Никой не може да й помогне, ако тя самата не го пожелае. Да се лекува, за да се спаси“, притеснен за нея е Кобрата.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.