Какво се случва с Галена? Показа крака като солети (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-se-sluchva-s-galena-pokaza-kraka-kato-soleti-snimki/137484 Goreshto.net
Какво се случва с Галена? Показа крака като солети (Снимки)

Галена може да е хитова певица, но това, което прави със себе си е меко казано, неразумно

Феновете са искрено притеснени за своята любимка. От няколко години „Мама Ураган“ не спира да слабее, а сега показа и живи мощи от морето.

А причината са модерните сред певиците инсулинови инжекции Оземпик. За да изглеждат слаби  стройни на сцената, те си нанасят жестока вреда на организма и здравето си.

Галена също трайно залитна по тях и повече от година и половина си ги бие. След употребата им изпълнителката не само отслабна, ами направо се стопи като свещ.

На снимката, която  пусна в нета накара феновете й да изтръпнат от страх за нея. Защото на фотото тя е живи мощи, а краката й са като солети, задните й части също са изчезнали.

На фотото са двамата с Азис, някъде край морето, където имат участия. В сравнения с нея Крала на поп фолка буквално е троен, въпреки че яко се е фотошопирал.

Притеснението на феновете, които непрекъснато я питат какво се случва с нея, накара половинката на Галин Вафлата най-после да проговори.

Тя обясни, че през последната година имала спад на имунитета, чувствала се изтощена и зле, и затова слабеела. И нито дума за инжекциите, които вероятно няма да спре да си бие.

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.