Какво се случва с певицата: Десислава шашна с пълна промяна!(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-se-sluchva-s-pevicata-desislava-shashna-s-palna-promyanafoto/52954 Goreshto.net
Какво се случва с певицата: Десислава шашна с пълна промяна!(Фото)

Нещо интересно се случва с Десислава

Ангелогласната изпълнителка доскоро бе остро критикувана заради наднорменото си тегло. Това се случи, след като роди втория си син от боксьора Благой Найденов. И когато се разделиха с доста по-младия от нея мъж, после килограмите й хвръкнаха нагоре.

След като отнесе яки критики в нета за наднорменото си тегло, поп фолк дивата реши да даде отпор. Тя заяви, че се харесва такава, каквато е и се обича, и чудото се случи.

Десислава успя да възвърне предишните си килограми и получи одобрението на феновете си.

Певицата удари на карък и в любовния си живот. Тя се раздели с бащата на първородния си син, вече пораснал. След това последваха няколко неуспешни връзки с доста по-млади от нея мъже, които завършваха катастрофално. Не се получи и с бащата на втория й син, също доста по-млад от нея. Фолкаджийката опита на няколко пъти да закрепи семейството си, но нещата не се случиха. И двамата с боксьора се разделиха, като запазиха добрия тон, в името на общия си син.

След което поп фолк певицата не се е похвалила с нова любов. Но скоро се изфука в мрежата с напълно променен цвят на косата. Десислава официално обяви, че влиза в „отбора на брюнетките“ и вече не е руса.

Мнозина от феновете заподозряха, че причината за промяната може да е нова любов.

„Стискаме палци най-накрая Деси да попадне на подходящия мъж“, коментират фенове.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.