Какво й е на Меглена Кунева?

Напоследък не се чувства никак добре

https://goreshto.net/goreshto/kakvo-y-e-na-meglena-kuneva/119042 Goreshto.net
Какво й е на Меглена Кунева?

Напоследък не се чувства никак добре

Изпадналата в забрава царедворка Меглена Кунева напоследък е закъсала сериозно със здравето, което налага постоянно да тича по лекари и изследвания.

 

Бившият еврокомисар и многократен министър в различни правителства отпадна от политическата сцена и хариза партията си „България на гражданите“ на Димитър Делчев. След това Кунева се скри от светлините на прожекторите и започна да общува само с най-близкия си приятелски кръг. След като наскоро един от тях напуснал този свят, а кончината му съкрушила и без това крехкото здраве ва Кунева, тя започнала да изпитва странен студ, да получава сърцебиене и световъртежи и само чаша кафе я „оправяла“.

 

Някогашната кандидатка за президент и бивша вицепремиерка се усетила, че има нещо ненормално в състоянието й, след като не сваляла черното си кожено палто по време на топлите есенни дни и хукнала по лекари и изследвания.

 

 

Близките й също са сериозно притеснени за нейното състояние, след като на опелото на близкия й познат я видели увита в палто и шал, сякаш е посред зима, при все, че температурата била повече от благодатна за лек шлифер и дори отворени обувки.

 

Насред опелото зъзнещата Кунева се оплакала, че й се вие свят, допълнила, че дала кръв и не може да се оправи без кафе. Надява се това й не разположение да се дължи на стрес и есенна умора, но за всеки случай предпочела да мине и през лекарския кабинет и няколко лаборатории, вместо да рискува, махвайки пренебрежително с ръка. 

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.