Кали: Мъжът до мен е млад и прекрасен, грехота е да остане без наследници

С мъжа до нея, са заедно от малко повече от 4 години

https://goreshto.net/goreshto/kali-mazhat-do-men-e-mlad-i-prekrasen-grehota-e-da-ostane-bez-naslednici/53884 Goreshto.net
Кали: Мъжът до мен е млад и прекрасен, грехота е да остане без наследници

С мъжа до нея, са заедно от малко повече от 4 години

Четвърт век, след като цяла България припяваше „Зума има тежката дума, нашта система 4-4-2“, Кали продължава да е голяма звезда на родния музикален небосклон.

 

Тя е сред най-оборотните откъм участия певици у нас, а хитовете й се въртят редовно по специализираните попфолк телевизии и радиостанции.

 

Признава, че в „Като две капки вода“ се чувства сериозно предизвикана и допълва, че не е никак лесно. Споделя, че откакто е във формата, се извинява мислено на всички онези участници, които е критикувала пред телевизора и допълва, че от притеснение дори не може да разгърне целия си потенциал в музикалното риалити. Преди първия лайф дори получила паник атака. Макар вече да има няколко лайфа зад гърба си, все още не може да преодолее изцяло притеснението си.

 

Участието й в „Капките“ е нов вид сцена за нея, училище, в което бива оценявана. Цени откровеността, почтеността и правилните изразни средства, но не знае как би реагирала на дебелашка шега от страна на журито. Категорична е обаче, че няма да се обиди, ако тя е от Фънки, защото го познава и е наясно колко еродирана личност е и че не е злонамерен.

 

Не крие, че и към нея е проявявано насилие, но тя е от хората, които се защитават адекватно от съвсем малки. Тренирала е бокс и джудо, и никога не остава длъжна, ако я нападнат. Възпитала е обаче тримата си сина да не влизат във физическа разпра с някой, който ги ругае. Определя предишната си връзка, която продължи 7 години като „токсична“ и допълва, че с партньора й, който е баща на третото й дете, били на различни интелектуални и физически нива. Макар да го обичала много, имали непрекъснати конфликти, които с времето се засилвали още повече. Заради това се разболяла от Хашимото и напълняла.  Дала му много шансове, но след като продължил да допуска същите грешки, си дала сметка, че е време да се разделят. Вини себе си, че не е сложила край много по-рано.

 

С новия мъж до себе си има прекрасни отношения и допълва, че ако трябва да е честна, никога не е била толкова спокойна. Категорична е, че нормалните хора живеят, без да крещят, съгласуват действията си. заедно са малко повече от 4 години. Избраникът й е с 14 години по-млад от нея – фармацевт и трейдър. Не се пази и смята, че ако се получи четвърто дете за нея (което ще е първо за него), ще е страхотно. Ако ли не, животът ще покаже как ще продължи връзката им. Смята, че е грехота такъв прекрасен млад мъж като него да остане без наследници. Предвид малко по-напредналата й възраст обаче си дава сметка, че нещата може да се случат по-бавно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.