Калина Крумова разбуни духовете с близнаците, но… (СНИМКИ)

Така и не става ясно дали са й деца или внуци

https://goreshto.net/goreshto/kalina-krumova-razbuni-duhovete-s-bliznacite-no-snimki/120763 Goreshto.net
Калина Крумова разбуни духовете с близнаците, но… (СНИМКИ)

Така и не става ясно дали са й деца или внуци

Екс депутатката Калина Крумова най-сетне се осмели да покаже близнаците Дария и Николай, за които така и не става ясно дали са нейни деца или внуци.

 

В социалните мрежи съпругата на Борислав Захариев – Боби Турбото, публикува два фотоса с малчуганите, които наскоро навършиха годинка.

 

Както вече стана ясно къдрокосата брюнетка публикува изненадващо два фотоса на торти за бебешки рожден ден, придружени с мило послание към малчуганите. Така и не става ясно дали децата – момче и момиче, носещи имената Николай и Дария, са на Калина и съпруга й Боби или пък на сина й Николай, който наскоро отбеляза 21-вия си рожден ден и има сериозна връзка. 

 

Припомняме, че Калина Крумова и Боби Турбото сключиха граждански брак през юни 2022 г. малко след това се понесе мълвата, че булката е бременна, но тя категорично отрече да очаква наследници. През последните дни обаче кадрите с близнаците разбуниха отново духовете.

Източник: Уикенд 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.