Камелия: Недоумявам защо на двойките с репродуктивни проблеми се гледа като на втора ръка хора

Певицата нямаше проблем със забременяването, а с износването на плода

https://goreshto.net/goreshto/kameliya-nedoumyavam-zashto-na-dvoykite-s-reproduktivni-problemi-se-gleda-kato-na-vtora-raka-hora/121971 Goreshto.net
Камелия: Недоумявам защо на двойките с репродуктивни проблеми се гледа като на втора ръка хора

Певицата нямаше проблем със забременяването, а с износването на плода

Преди броени дни Камелия сподели в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, че цели 15 години се е борила да стане майка. За никого не е тайна, че хитовата изпълнителка премина през редица предизвикателства и болки, докато сбъдне мечтата си. Причината да припомни личната си история е да вдъхне кураж на 150 000 двойки у нас, за които знае, че водят същата тежка битка-

 

Камелия не пропусна да подчертае, че системата не работи в полза на тези двойки и те се сблъскват с всевъзможни спънки. Тя недоумява защо тези двойки трябва да бъдат лъгани, отхвърляни и третирани като втора ръка хора, а за да сбъднат мечтата си им се налага да пътуват в чужбина. Никак не са малко тези, които от разочарование се пропивали, пропадали и дори посягали на живота си само защото се чувствали негодни да станат родители.

 

Поради факта, че певицата измина този дълъг и нелесен път, е наясно със статистиката и с множеството неразрешени все още казуси у нас.

За никого не е тайна, че в продължение на 15 години Камелия опита всичко, за да сбъдне мечтата си да гушне своята рожба. Тя премина през много страдания – не само физически, а и психически. При нея имаше проблем с износването на плода, а не със забременяването. Именно поради тази причина тя преживя няколко аборта, един от които с близнаци. Била принудена да вземе решението за прекратяване на бременността й малко преди рождения й ден.

 

Изпитала цялата палитра от емоции по пътя към сбъдването на мечтата си, тя все пак не се отказва и резултатът е налице. Така и не разкри обаче как се е случило чудото. Припомняме, че Камелия, която този януари стана на 52 години, обяви навръх Великден, че е станала майка. По-късно стана ясно, че с приятеля й Цветин, са станали родители на момченце, което носи името Баян.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.