Камен Во спасил Слави Трифонов от смърт

https://goreshto.net/goreshto/kamen-vo-spasil-slavi-trifonov-ot-smart/114175 Goreshto.net
Камен Во спасил Слави Трифонов от смърт

Слави Трифонов живее втори живот благодарение на Камен Воденичаров

Камен Во спасил Дългия в трудна ситуация. Случката се разиграла преди години, на път за Бургас, където Слави и Камен имат съвместно участие. Пътували с колата на Камен, когато изведнъж Слави се хванал за гърдите, получил силно сърцебиене и му казал, че умира.

Камен обаче не се вързал, защото Слави бил хипохондрик и се притеснявал много за здравето си. Той спрял колата, казал на Слави да излезе навън и да диша с пълни гърди. Слави изпълнил заръката на приятеля си и се разходил около колата, но след малко пак му заявил, че наистина умира.

Воденичаров пак го завел в болницата в Бургас, където му казали, че просто е получил паник атака.

Водещият в телевизията на Трифонов твърди, че Слави е един от малкото му истински приятели. Въпреки че двамата са се карали много пъти, те са неразделни и до днес.

„Останаха ми най-истинските приятели. Важното е да простиш, защото никой не е идеален“, споделя Камен. Той с радост приел да стане част от екипа на телевизията на Трифонов, но категорично му отказал да влезе в партията му.

„Намирам политиката  у нас за не особено чиста. Затова не искам да участвам в партии. Слави ме разбра“, доволен е Камен Во. Той никога не е искал да емигрира, но обожава Барселона и би искал да има къща там.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.