Камила и Чарлз Трети се скараха свирепо!Хари подпали враждата

https://goreshto.net/goreshto/kamila-i-charlz-treti-se-skaraha-svirepohari-podpali-vrazhdata-2/110261 Goreshto.net
Камила и Чарлз Трети се скараха свирепо!Хари подпали враждата

Скандали тресат Бъкингамския дворец

Камила и крал Чарлз Трети не спират да се карат и след коронацията. Според близки до кралското семейство лютите спорове между двамата били ежедневие. Те не сядали на масата да се хранят, без да се изпокарат жестоко, доверяват източници от двореца.

Но враждата ескалирала при поканата на Чарлз, отправена към по-малкия му син принц Хари, за да присъства на коронацията.

Камила била твърдо против да присъства на церемонията по-малкия син на съпруга й. Само че Чарлз не се вслушал в желанието й и направил това, което смятал за редно. Припомняме, че той отправи поканата не само към Хари, но и към съпругата му Меган Маркъл.

Камила застанала зад казаното от принц Уилям по този повод. Той определил постъпката на баща си като „проява на безгръбначност“, защото поканил на коронацията брат му и неговата жена. Уилям бил категоричен, че баща им трябва да ги изгони завинаги от двореца заради тяхното предателство.

В противоречивата си мемоарна книга Хари заявявал пък, че Камила предоставила информация на таблоидите за него и Меган.А в интервю пред американска телевизия херцога на Съсекс нарече мащеха си „опасен злодей“.

Въпреки всичко, на което го подложиха Хари и съпругата му Меган, Чарлз Трети се дразнел на Камила заради неуважителното й отношение към него. Той бил бесен, че тя непрекъснато осъждала решенията му, доверяват източници, близки до двора.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.