Капанът щракна: Сашо Кадиев обяви кога вдига сватба

https://goreshto.net/goreshto/kapanat-shtrakna-sasho-kadiev-obyavi-koga-vdiga-svatba/133373 Goreshto.net
Капанът щракна: Сашо Кадиев обяви кога вдига сватба

Човек и добре да живее се жени, гласи народна сентенция

Същото се случи и със заклетия ерген Сашо Кадиев. Зевзекът бе обявил, че „за нищо на света не би минал под венчило“, но това ще се случи. Народът е  казал още „голям залък лапни, голяма дума не казвай“.

Само че синът на Катето Евро го направи. В предаването „Аз обичам България“, където е ко- водещ с Алекс Сърчаджиева той обяви датата на сватбата си.

През август той и неговата изгора Ивелина Чоева минават под венчило.Купонът щял да бъде извън града в лозя, а водеща ще е колежката му Милица Гладнишка. Алеск Сърчаджиева пък му подметна, че тя може да изскочи от тортата.

„Браво на това Иве! Прикотка го и той категорично ще се премести от отбора на ергените в отбора на обвързаните.“, потриват ръце женените му колеги от театъра.

В „Преди обед“ Сашо Кадиев разкри подробности за сватбата си.

„Ще бъдат малко гости, над 60. Кумове ще са приятелка на Ива и мой приятел. Планирал съм и много ритуали, като съм приготвил пачка от пет лева, за да ги раздавам.

Планирал съм и ергенско парти, макар че имам само двама приятели“, реди Сашо Кадиев. В Би Ти Ви актьорът призна още, че това е първата му сватба, като се надява да е последна. Той вече има една връзка с Таня Тончева, от която има дъщеря Катерина.

В студиото на медията синът на Катето Евро обяви още, че вдига палат близо до къщата на майка си в Кокаляне. Двамата с бъдещата си съпруга планират да имат дете, но това била по-далечна перспектива.

Източник: Блиц.шоу бг, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.