Капитан Петко войвода го е страх да шофира автомобила си

85-годишният Васил Михайлов все още излъчва авторитет

https://goreshto.net/goreshto/kapitan-petko-voyvoda-go-e-strah-da-shofira-avtomobila-si/120802 Goreshto.net
Капитан Петко войвода го е страх да шофира автомобила си

85-годишният Васил Михайлов все още излъчва авторитет

След като актьора Васил Михайлов се страхува да шофира автомобила си, е принуден да използва услугите на градския транспорт, за да се придвижи из София. Преди броени дни ветеранът бе забелязан да пристига с бастунчето си на автобусна спирка в центъра на града, откъдето хвана автобус към дома си.

 

 

Макар да се подпира на бастуна си, 85-годишният Капитан Петко войвода стъпваше уверено и вървеше с изправено тяло. Външният му вид пък излъчваше авторитета, с който публиката го познава открай време.

 

 

Доайенът на „Българска армия“ носеше слънчеви очила и шапка с козирка, но макар погледът му да бе скрит, мнозина успяха да го разпознаят. При пристигането на автобуса, всички, които бяха на спирката, дадоха преднина на актьора. Той се качи пръв в превозното средство и след като валидира пенсионерската си карта, седна в близост до вратата.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.