Кърканата Белослава отърва решетките! Осъдиха я условно

https://goreshto.net/goreshto/karkanata-beloslava-otarva-reshetkite-osadiha-ya-uslovno/125486 Goreshto.net
Кърканата Белослава отърва решетките! Осъдиха я условно

Пияната Белослава се е разминала със затвора

Певицата е осъдена на четири месеца условно и три години изпитателен срок. За това Белослава се е споразумяла със съда в края на септември, като е признала вина и се е извинила за стореното. Това нейно решение е потвърдено и от прокуратурата.

Освен това магистратите оставиха изпълнителката половин година без шофьорска книжа и й бе наложена глоба в размер от 150 лева.

Тя бе наказана заради това, че през лятото на миналата година бе заловена да сяда зад волана добре почерпена.

Белослава излиза от денонощен магазин и патрул тръгва след нея. Дрегерът отчел 1,25 промила алкохол в кръвта, след което певицата е задържана за едно денонощие. Но категорично отказала да даде кръвна проба.

Присъдата й е в сила от края на септември, а книжката й  е отнета на 11 юли. Вероятно тези дни документът й за правоуправление ще й бъде върнат. Автомобилът й също не й  е отнет, защото този закон влиза в сила от август.

След като излезе от ареста, певицата се извини на феновете си на личната си страница във Фейбук.

„Допуснах огромна грешка на рождения си ден, нещо неприсъщо за мен. Извинявам се на близките си и на най-топлата и любима публика, която имам.Благодаря за огромната обич и подкрепата, която получих“, гласи извинението на Белослава.

Мнозина обаче недоволстват, че тя се е отървала леко и според тях има вероятност да повтори деянието си.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.