Категорично! Анелия ражда от Любо Захаринов

https://goreshto.net/goreshto/kategorichno-aneliya-razhda-ot-lyubo-zaharinov-2/117463 Goreshto.net
Категорично! Анелия ражда от Любо Захаринов

Анелия сбъдна мечтата си  и ще става майка за втори път

Певицата и хазартния бос Любомир Захаринов ще стават родители на общо бебе.

Преди време чалга дивата обяви публично, че толкова много обича Любо, че иска да го дари с дете. Нещо, което преди не е искала. Дори казваше, че има една дъщеря-Ивон Динева, плод от връзката с Коко Динев  и тя й е напълно достатъчна. Споделяше също, че няма никакво намерение да става повторна майка.

Да, ама не. Любо си е свършил работата, а и тя с радост иска да го дари с детенце.

А за да се реши да стане отново бременна и то след 40-така, значи Анито наистина е много влюбена в мъжа си, коментират близки до звездата.

Преди няколко вечери Анелия показа коремчето си, без да се опитва да го скрие дори. Но на клиенти на чалготеката направи впечатление, че тя излезе на сцената в доста неглижиран вид. С широки дънки, с ниска талия и дънково яки. Облекло, в което певицата не се е показвала никога, защото винаги е била изискана и стилна, когато е на участия.

Въпреки че Анелия не е обявила, че чака бебе от Любо, щастливата й усмивка и наедрялото й коремче говорят красноречиво. Да им е честито!

Източник: Телеграф

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.