Катето Евро побърка нета с щур танц! Само че не се развихри от радост

https://goreshto.net/goreshto/kateto-evro-pobarka-neta-s-shtur-tanc-samo-che-ne-se-razvihri-ot-radost/139250 Goreshto.net
Катето Евро побърка нета с щур танц! Само че не се развихри от радост

радост

Жегата ли тресна Катето Евро, предстоящата сватба на сина й, ама актрисата изтеряса

Досега звездата от „Оркестър без име“ винаги се е хвалила с кулинарните си умения, дори води няколко готварски предавания в ефир.

Майката на Сашо Кадиев обича да се фука и със зарзаватите, които отглежда в градината си в къщата на село Кокаляне.

Другият медец нейния единствен син Александър Кадиев ще мине под венчило  с моделката Ивелина Чоева. Двамата са заедно от пет години и Сашко винаги е казвал преди, че за него женитбата е остаряло понятие.

Той имаше връзка с танцьорката Таня Тончева, от която има дъщеричка Катерина. Заради което баба й, Катето Евро е таяла надежда, че сина й ще се събере отново с Таня, а връзката му с Ивелина е временно увлечение.

Под сурдинка актрисата винаги е споделяла, че в душата й лежи Таня, докато Ивелина не „успяла така да й грабне сърцето“. Вероятно, защото сина й прави всичко, като кукла на конци, което иска по-младата му жена.

„Затова Катето Евро се разтанцува на известна песен и дори си пусна видеото в мрежата. Не от радост, а от мъка, че сина й окончателно и завинаги няма да се събере с Таня, въпреки надеждите й. И нали е творческа личност, по различен начин изразява мъката си“, разкриват нейни близки приятелки.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Видео:

https://www.instagram.com/reel/C99fmSGoI_9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a7d795ee-fd3b-4533-ba8d-96bacc2bdf9e

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.