Като гладно кученце! Светлана Гущерова се облизва около щандовете с храна

https://goreshto.net/goreshto/kato-gladno-kuchence-svetlana-gushterova-se-oblizva-okolo-shtandovete-s-hrana/143433 Goreshto.net
Като гладно кученце! Светлана Гущерова се облизва около щандовете с храна

Какво се случва със Светлана Гущерова, питат се потребителите на мрежата

Половинката на Християн Гущеров бе забелязана да обикаля щандовете за храна и да се облизва като гладно кученце. Тези, които я познаха, останаха изумени от поведението й в хранителните магазини.

„Въртеше се като изоглавена около витрините с храна и само преглъщаше като дете, което иска да се нахрани, а няма пари. После се отдалечаваше бързо и в следващия момент пак тръгваше към щандовете, привлечена като пеперуда от светлината“, споделят изумени очевидци.

В края на краищата многодетната майка не си купи нищо, което навежда на две предположения. Или Гущерова е останали без пукната пара или не иска да слага никакви вкусотии в устата си, защото се смята за прекалено дебела.

Първият вариант е  слабо възможен. Въпреки незавидното им финансово състояние, семейството не е на ръба на оцеляването, а и скоро бе отново на почивка.Вероятно Светлана не иска да хапва нищо и така изпитва волята си. Преди време, като се пусна по бански от морето, тя парира нападките, че е анорексичка.

„Харесвам се слаба и правя фастове, които понякога продължават и два дни“, отвърна заядливо на нападките бившата плеймейтка.

А мнозина се тревожат не само за физическото, но и за психичното здраве на блондинката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.