Като хищни хиени: Близките на Васил Найденов се облизват за богатството му!

https://goreshto.net/goreshto/kato-hishtni-hieni-blizkite-na-vasil-naydenov-se-oblizvat-za-bogatstvoto-mu/128550 Goreshto.net
Като хищни хиени: Близките на Васил Найденов се облизват за богатството му!

Близките на Васил Найденов все по-упорито правят воаяжи около известния певец

Само че обичаният изпълнител  прекъснал всякакви връзки със семейството. Музикалната легенда не знае къде е погребан татко му Михаил и никога не е стъпвал на гроба му.

И за това си има причина! Той не му простил, докато бил жив, че изоставил него и майка му, когато бил едва на годинка. И никога не го потърсил, а го направил, когато Васко Кеца бил вече звезда.

„След концерт в софийски цирк, в гримьорната, влезе възрастен мъж и ми каза, че той  е баща ми. Не почувствах нищо, беше ми чужд . Беше ми празно и глупаво, не го чувствах като баща“, връща назад лентата  естрадният ас.

Майка му Маргарита, талантлива оперна певица, умира едва на 42 от рак. Отглеждат го неговата леля по майчина линия, баба му и дядо му. След тяхната смърт Васил Найденов твърди, че вече няма семейство.

После умира и татко му, но той не отива да го изпрати до вечния му дом. За изпълнителят децата от втория брак на баща му са му чужди. Единият му брат Жорж се споминал наскоро, като преди години бил настанен в клиника за психично болни, преди това просел по улиците. Починал заради множеството заболявания, които имал.

С полубрат си Любо и полусестра си Таня също не искал да поддържа никакъв контакт. Сред арт гилдията обаче се носели слухове, че те търсели всякакъв контакт с него, с надеждата да се докопат до богатството му. Както се знае, Васил Найденов е един от най-богатите певци у нас и все още не е направил завещанието си, а и няма наследници.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.