Като хищни хиени: Наследниците на Ален Делон се нахвърлиха на наследството му!

https://goreshto.net/goreshto/kato-hishtni-hieni-naslednicite-na-alen-delon-se-nahvarliha-na-nasledstvoto-mu/141970 Goreshto.net
Като хищни хиени: Наследниците на Ален Делон се нахвърлиха на наследството му!

Децата на кинолегендата Ален Делон веднага се нахвърлиха на наследството му

Още неизстинал, те побързаха да приберат парите, оставени след смъртта от татко им. Във Франция обаче се чудят дали трите деца на великия актьор няма да продължат да се съдят или ще настъпи примирие между тях.

Завещанието на легендарния актьор, починал през август, вече е предадено на наследниците му, съобщават известни западни издания.Ален Делон оставя след смъртта си внушителните 150 милиона евро.

Преди смъртта си френският секс символ дава предимство на дъщеря си Анушка, негова любимка, в завещанието си. На нея той оставя половината от богатството си.

На синовете си Антони Делон, от първия му брак с актрисата Натали Бартелеми и Ален-Фабиен, роден от модела Розали ван Бремен звездата дава по 25 на сто от парите си.

Това завещание, което актьора направи още през януари, предизвика война между децата му. Двамата братя заведоха дела срещу сестра си, като я обвиниха, че е скрила истината за здравословното състояние на татко им по време на съставяне на завещанието.

В играта за битка на парите на френската звезда може да влязат и внуците от незаконния му син Ари Булон, който Делон не признава.

Фотографът умира през май 2023 година, но никога не печели делото в съда и няма право на наследството му. Двете му деца обаче и незаконни внуци на Ален Делон-Бланш и Шарл, са готови на всичко, за да откъснат част от парите на знаменития си дядо.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.