Като щерките на Брад Пит: И Сури на Том Круз го отписа! (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/kato-shterkite-na-brad-pit-i-suri-na-tom-kruz-go-otpisa-snimki/136684 Goreshto.net
Като щерките на Брад Пит: И Сури на Том Круз го отписа! (Снимки)

Това става като пандемия, но и биологичната дъщеря на Том Круз се отрече от него

Причината бе, че отчуждената му дъщеря Сури се дипломира от гимназия в САЩ, но на тържеството баща й липсваше.Сияещата Сури се поздравяваше с приятели извън залата, но сред тях известния й татко липсваше.На празника бе единствено майка й Кейти Холмс. Тя гордо застана до детето си, за да се снима с него на специалния й ден.

Сури, подобно на щерките на колегата му Брад Пит, е зачеркнала фамилията му от официалната брошура за завършването си, като се е подписала с името Сури Ноел.

Холмс и Круз се разделиха през 2011 година, шест години, след като сключиха брак. През 2012 година актьорът призна ,че жена му се е развела с него отчасти, за да защити дъщеря им от сциентологията.

Последователите на тази противоречива религия нямат право да общуват с тези, което не са нейни последователи, дари да са близки роднини.

В същото време, докато дъщеря му Сури се дипломираше в Ню Йорк часове преди това, баща й се разбиваше на концерт на Тейлър Суифт в Лондон, в събота вечер.

На стадион "Уембли“  61-годишният актьор изглеждаше доста щастлив и усмихнат, заобиколен от други звезди, докато раздаваше гривни за приятелство с фенове.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.