Казанлъшки секси пожарникари взривиха мрежата с танц (ХИТ ВИДЕО)

Родните огнеборци не отстъпват по нищо на нюйоркските, които се пъчат на календар по мускули

https://goreshto.net/goreshto/kazanlashki-seksi-pozharnikari-vzriviha-mrezhata-s-tanc-hit-video/112752 Goreshto.net
Казанлъшки секси пожарникари взривиха мрежата с танц (ХИТ ВИДЕО)

Родните огнеборци не отстъпват по нищо на нюйоркските, които се пъчат на календар по мускули

Казанлъшките огнеборци решиха да поздравят 8-годишно момиченце със забавен танц.

 

Видеото, което е било заснето от Йордан Желев, вече има стотици хиляди гледания. То е посветено на малката Сиси, която завършва първи клас и е най-големият фен на отбора по пожароприложен спорт в Казанлък.

 

Един от огнеборците излиза на преден план и заявява, че това видео е специален поздрав за тяхната малка приятелка Сиси от най-бързите и най-готините пожарникари.

През това време се вижда как останалите му колеги танцуват на заден план. Видеоклипът е заснет пред пожарната в Казанлък и се превърна в истински хит в социалните мрежи за раз време.

 

Голяма част от коментиращите отбелязаха, че нашите огнеборци не отстъпват по нищо на колегите си от Ню Йорк, популярни с календара си по мускули.

Преди броени дни българския отбор на по пожароприложен спорт, съставен предимно от представители от Старозагорско, се завърна с нови златни медали от провелото се в Словакия международно състезание.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.