Кичка Бодурова ще се погрижи за брат си – взима го с нея в Щатите

Кичка Бодурова, певица, диабет, лечение, САЩ

https://goreshto.net/goreshto/kichka-bodurova-shte-se-pogrizhi-za-brat-si-vzima-go-s-neya-v-shtatite-2/117509 Goreshto.net
Кичка Бодурова ще се погрижи за брат си – взима го с нея в Щатите

Кичка Бодурова, певица, диабет, лечение, САЩ

Кичка Бодурова разкри, че възнамерява да отведе болния си брат с нея в Америка, тъй като смята, че ако живее с нея, здравословното му състояние ще се подобри. Причината за това е диабетът, с който наскоро се е „сдобил“, но не му  обръща внимание.

 

Певицата иска да й е пред очите, за да може да се погрижи качествено за нето. Тръгват заедно за Щатите тези дни. Тя припомни, че брат й дълго време е живял в Кипър и допълни, че самата тя има проблеми с кръвната захар. Последната й криза възникнала при неосъществения й рецитал в Пловдив, когато публиката очакваше тя да излезе на сцената на лятно кино „Орфей“, но това не се случи заради лошите условия и непрофесионалната организация.

 

Кичка отбелязва, че отишла в Града под тепетата в деня на концерта и видяла как двама 15-годишни тийнейджъри слагат някаква апаратура, без никакво осветление. Помолила ги да й намерят хубав микрофон, тъй като не носела своя, защото й казали за концерта в последния момент. Получила обещание, че ще получи това, което иска, но в крайна сметка й връчили микрофон за караоке. Заради случката се разстроила много, вдигнала кръвната захар и устата й цялата побеляла.

 

 

Смятала да излезе да се извини поне на публиката, че концерт няма да има, но преценила, че не трябва да я виждат в ужасното състояние, в което била. Твърди, че друг на нейно място би излязъл на сцената да пее и да прибере няколко хилядарки, въпреки, че звукът на концерта щял да е ужасен. Тя обаче не могла да направи такъв компромис, защото смята себе си за отговорна към хората, които обичат музиката й.

 

В заключение посочва, че през месец май догодина, отново ще се прибере в България за няколко месеца, за да се срещне с многобройните си фенове.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.