Кики на черешата на участие на Ицо Хазарта (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Розовият кристал действа перфектно в дискотеките!

https://goreshto.net/goreshto/kiki-na-chereshata-na-uchastie-na-ico-hazarta-unikalno-video-2/47489 Goreshto.net
Кики на черешата на участие на Ицо Хазарта (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Розовият кристал действа перфектно в дискотеките!

Поредната изцепка на Кирил Петков загря до червено социалните мрежи. Видео в tik tok  показва експремиера да денси видимо превъзбуден на участие на колегата си Ицо Хазарта в столичен клуб.

Движенията на Кики са видимо некоординирани, погледът – налудничав, а изражението му ясно говори за човек, предозирал със забранени вещества.

Трагедията с двете прегазени край х-л „Хемус“ момичета през юли т.г. разкри отвратителната истина, че убиецът Георги Семерджиев е доставял в Министерски съвет опасния наркотик розов кристал за нуждите на Кирил Петков, любимата му Лена и една дузина висши държавници.

Коварният амфетамин е най-модерната дрога в столичните дискотеки, а поредното „участие“ на Кики в нощния живот показва, че той може да се е разделил с властта, но не и с навика си да се качва „на черешата“, коментират потребители в tik tok.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.