Княгиня Калина вае тяло на културист с помощта на Ричард Величков

Ричард Величков твърди, че общуването с тях е абсолютно непринудено

https://goreshto.net/goreshto/knyaginya-kalina-vae-tyalo-na-kulturist-s-pomoshtta-na-richard-velichkov/138239 Goreshto.net
Княгиня Калина вае тяло на културист с помощта на Ричард Величков

Ричард Величков твърди, че общуването с тях е абсолютно непринудено

След като Ричард Величков нашумя през 2018 г. покрай участието си във ВИП Брадър и най-вече с флирта си с Розмари Тишер, това лято той отново е обект на интерес покрай фитнес заниманията му с княгиня Калина. Мускулестият мачо от Мадан, е неин личен фитнес треньор, както и на съпруга й Китин Муньос. Именно той им помага да изваят тела на културисти.

 

Запознал се с тях преди няколко месеца, когато им предложил помощта си, забелязвайки, че са нови в залата. Разбрал още от пръв поглед колко приятни и непринудени хора са, а общуването му с тях било повече от лесно.

Тренират всеки мускул, като преди да стъпи във фитнес залата, Калина прави по 100 лицеви опори и 300 коремни преси вкъщи. Във фитнеса пък залагала на набиранията, които умеела до съвършенство. Тренира редовно – 5 дни в седмицата, по 1 час.

 

Твърди, че не им е правил забележки, защото нямат нужда и се справят перфектно – изпълняват старателно всички упражнения. Категоричен е, че Калина е желязна в дисциплината си. Още преди първата им среща му станало ясно, че двамата със съпруга й са наясно как да тренират и да се хранят. Дори с напитките се стараят – пият вода и протеин, не си позволяват сокове, газирано и алкохол (последното е малко съмнително за Калина, която бе в нетрезво състояние зад волана преди време).

 

Възмутен е от писанията, че сваля княгинята и допълва, че човекът поръчал да се напише подобно нещо, сигурно е много нещастен в живота си. Твърди, че никога досега не е имал богата приятелка, но пък винаги са били красиви.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.