Кобилкина се събра с Такис, но…

В Лондон все повече семейства предпочитат да отглеждат домашни любимци

https://goreshto.net/goreshto/kobilkina-se-sabra-s-takis-no/116223 Goreshto.net
Кобилкина се събра с Такис, но…

В Лондон все повече семейства предпочитат да отглеждат домашни любимци

Наталия Кобилкина се събра със съпруга си Такис, с когото официално имат развод. Причина за това е синът им Филип, който тези дни тръгна на училище. Родителите му, са искали да са заедно до него в този важен ден.

 

Кобилкина отбелязва, че в Англия децата започват училище на 4-годишна възраст, но наблюдавайки колко добре развити са съседските им деца, предполага, че системата им работи наистина добре.

 

В същото време си дава сметка, че много семейства в Лондон са без деца – предпочитат да отглеждат домашен любимец, вместо дете. Признава, че често работи с жени, които едва ли не убеждава да имат деца и допълва, че едва ли има майка, която съжалява, че има дете, колкото и трудно да е отглеждането му. Не са малко обаче жените, които категорично отказват да имат деца, а на по-късен етап от живота си, съжаляват горчиво. 

 

Във връзка с щастливия повод, събрал я с Такис, Кобилкина пожела на всички, които искат да имат дечица, да ги „получат“, както и да срещнат правилния партньор, с когото да ги имат.

Любопитно е, че малко преди да се срещнат по повод тръгването на училище на сина им, Кобилкина бе в Гърция, а както е известно след раздялата им, Такис се върна в родината си. към днешна дата сексоложката е с постоянно местожителство Лондон.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.