Кога се разведе, кога пак се жени: Жени Марчева става булка!

https://goreshto.net/goreshto/koga-se-razvede-koga-pak-se-zheni-zheni-marcheva-stava-bulka/117821 Goreshto.net
Кога се разведе, кога пак се жени: Жени Марчева става булка!

Жени Марчева „удари“ всички в земята

49-годишната водеща тихомълком си урежда нещата, без да „бие тъпана“. Тези дни тя изненада пак колегите си, като се появи с годежен пръстен и се пусна по нета с прелюбопитна снимка.

На нея тя се е снимала в загадъчна снимка със сърце, над която написа „Кой ли?“. Много интересно кой успя така да завърти главата на водещата, че много скоро може да вдигне и сватба, доверяват нейни колежки. Но най-интересното е, че неотдавна тя се разведе със съпруга си, като двамата бяха заедно двадесетина години.

Раздялата с мъжа й, бизнесмен, дойде като гръм от ясно небе. Дори нейните колеги бляха изненадани от развоя в семейния й живот. Тя така и не пророни дума за причините. А сега ново двайсе, вероятно за втори път ще мине под венчило.

А въпросният й мъж не е случаен, а известен и на всичкото отгоре се занимава с политика.Това накара всички да се запитат наистина кой е той?!

Вероятно много скоро ще разберем самоличността му.А сватбата на Жени Марчева, ако тя реши да се види пак булка, ще бъде скромна, защото тя не обича пищните и показни тържества. Още повече че вече е и разведена жена.

„Опасна е тази Жени. Никой не подозира и не очакваше това от нея, ама ето, че се случи. Не обича да бие тъпана, само че умее добре да си върши работата“, дивят се колегите й.

Източник: Хотарена

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.