Колегите на Юлиан Вергов му обръщат гръб

Александър Сано го сменя в представление на Яна Борисова, която уж го подкрепя безусловно

https://goreshto.net/goreshto/kolegite-na-yulian-vergov-mu-obrashtat-grab/54383 Goreshto.net
Колегите на Юлиан Вергов му обръщат гръб

Александър Сано го сменя в представление на Яна Борисова, която уж го подкрепя безусловно

Колегите на Юлиан Вергов, които уж го подкрепяха безусловно във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, започват да се отдръпват един по едни.

 

След като бе отстранен от шоуто „Като две капки вода“, Юлиан Вергов бе заменен и в спектакъл, в който участваше заедно с учителката си по актьорско майсторство Цветана Манева. Спектакълът „За любовта“ е по текст на Яна Борисова, която тази година грабна награда „Икар“ за най-добра пиеса. Това е единственото представление, в което към днешна дата се изявява Цветана Манева.

 

Припомняме, че през май миналата година тя обяви, че слиза от сцената, но се завърна именно в „За любовта“. Проектът бил замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува юбилея си. тъй като се оказал изключително успешен, последвали още много представления. В него участват още Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

 

След гръмкия скандал с побоя над Диана Димитрова, първото име, което изчезна от проекта бе на Стефан Вълдобрев, който до момента не се е изказал официално по темата. След като Вергов обяви позицията си след месеци мълчание, родните артисти скочиха масово в негова защита. Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не писаха нищо в социалните мрежи по тази тема. Това, че той вече няма да се изявява в спектакъла „За любовта“ не направи силно впечатление на никого, тъй като той така или иначе е по-известен като музикант. А и продължава участието си в друг спектакъл на Борисова – „С гръб към залеза“, където Вергов се е случвало да го замества.

 

Очаква се от 24 април мястото на Вергов в „За любовта“ да бъде заето от Александър Сано. Всички обявени към момента представления след тази дата, са без участието на Юлиан.

Въпреки уж безусловната подкрепа на Яна Борисова към Вергов, изглежда засега тя не планира да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала.

 

Разбира се не е изключено отсъствието му да се дължи на заетост поради участието му в други проекти.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.