Компанията на Гришо и Ноле пръснала салфетки за над 1 500 лева на партито

Само след няколко часа сън, Гришо отлетя с частен самолет за Берлин

https://goreshto.net/goreshto/kompaniyata-na-grisho-i-nole-prasnala-salfetki-za-nad-1-500-leva-na-partito/143102 Goreshto.net
Компанията на Гришо и Ноле пръснала салфетки за над 1 500 лева на партито

Само след няколко часа сън, Гришо отлетя с частен самолет за Берлин

Голямото шоу на Григор Димитров и Новак Джокович в София завърши с мощен чалга купон в популярна дискотека в центъра на столицата. Забавата по балкански продължи до 5 часа сутринта, а специално за кефа на звездния тандем попя фолк звездата Камелия.

 

Мълвата носи, че чалга дивата от Чипровци е прибрала хонорар в размер на 10 бона, за да забавлява спортистите. В разгара на купона се появи и изненадващ гост – столичният кмет Васил Терзиев, който по-рано изгледа и мача на тенис звездите в „Арена София“.

Запознати разкриват, че вторник, денят, в който се игра звездният мач, е неработен за популярното заведение „Тhе 1“, но са отворили врати специално заради Новак Джокович. Това явно е станало достояние на доста хора, тъй като дискотеката се пръскаше по шевовете заради двете знаменитости.

 

Очаквано Гришо и Ноле бяха в центъра на купона във ВИП сепаре с обща компания от 10-15 души, дискретно охранявана от десетима бодигардове. Зад Ноле пък непрекъснато беше неговият мениджър Карлос Гомес – Ерера. Макар достъпът до тях да бе ограничен от съображения за сигурност, всичко живо в тарапаната се стремеше да се докосне до тях. Самият Джокович бе в толкова весело настроение, че не отказа да се снима с нито един мераклия, успял да се докопа до него. "Не липсваха и засукани бръмчалки, които да се отъркат в тенис звездите.

 

Сърбинът се забавляваше искрено по балкански, като танцуваше през цялото време, хвърляше салфетки и думкаше на барабани. Гришо беше малко по-обран в поведението си и предимно снимаше с телефон случващото се около него, но все пак също се разигра на дансинга. Слисани свидетели доверяват, че цялата компания е пръснала над 100 пакета със салфетки, което прави над 1500 лева.

Във ВИП-а имаше стабилно количество пиячка за компанията. Гришо, който се кълне, че не близва алкохол, действително не бе забелязан да пие. Джокович обаче сръбна за настроение шампанско, подарък от баровец. в дискотеката, който явно е фен на сръбския тенисист.

 

Ноле получи специален дар – така наречената горяща пирамида, нова атракция за тузари по дискотеките. Това е пирамида от бутилки от луксозното шампанско „Дом Периньон“, която се спуска от тавана на заведението и в хода й надолу зрелищно се възпламенява, преди да се разлее по чашите. По груби сметки паралията трябва да се е бръкнал около 15 000 лева.

 

Голямата атракция дойде с появата на фолк звездата Камелия – специалният подарък за Джокович от Гришо и екипа му. Цялата организация с ангажирането на русата певачка е станала на пожар в деня на шоу мача. Главатарят на мениджърския екип на хасковлията – Георги Стоименов, държал всичко да остане в тайна, за да бъде изненада за сръбския тенисист. Управата на дискотеката позвънила на Камелия, която обаче вече се стягала за път към Пловдив, където вече имала участие по програма. Очаквано обаче нямало как да откаже на поканата за партито на Гришо и Джокович и се съгласила да им пее срещу хонорар от 10 бона, чинно платен от заведението.

 

Така Ноле успя да се наслади на любимия си хит „Луда по тебе“, който пожела да чуе и след края на мача с Григор в залата, но деликатно бе отрязан от диджея на събитието Мартен Роберто. В дискотеката обаче Ноле се раздаде мощно на чалга хитовете на Камелия. На един от тях, докато сърбинът думкаше по барабаните, някой от тълпата му подхвърли банкнота от 20 лева. В типичния си небрежен стил, Джокович взе двайсетолевката и я пъхна в пазвата си, както обичайно правят тъпанджиите по нашите ширини.

 

По едно време в разгара на купона неочаквано се появи и кметът на София Васил Терзиев, за когото не се е чувало да е запален по музика за гьобеци. Градоначалникът обаче е голям любител на тениса и бе във ВИП ложата по време на мача на Григор и Джокович. Без компания и без много да се набива на очи, Терзиев изкара известно време в заведението, макар да му предстоеше работен ден в кметството. Все пак, в пълна трезвеност, Терзиев успя да си направи селфи с веселящите се Ноле и наш Гришо. Свидетели довериха, че кметът си е тръгнал доста преди края на купона, който приключил почти на разсъмване - след пет часа сутринта.

 

В деня след шоуто и само след няколко часа сън, Гришо отлетя с частен самолет за Берлин, където ще вземе участие в отборния тенис турнир „Лейвър Къп“ като част от звездния тим на Европа.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.