Комшия завъртя любовна афера с Лили Иванова

https://goreshto.net/goreshto/komshiya-zavartya-lyubovna-afera-s-lili-ivanova/52596 Goreshto.net
Комшия завъртя любовна афера с Лили Иванова

Лили Иванова си има нова тръпка

Вечната Амбър получила навръх Деня на влюбените ценен дар от комшията си. Огромен букет от бели лалета и едно червено по средата. Както и бележка, издаваща кой е изпращачът. Иконата на българската музика моментално се изфукала на личната си страница във Фейсбук с романтичния жест.

Още от 70-те години на миналия век естрадната прима обитава мезонет на тузарската столична улица „Оборище“. Той й е дар от свекъра на бившия й съпруг Янчо Таков.Свекър й, вторият човек до Живков по времето на соца, й оставил жилището след раздялата със сина му.

Кооперацията е бутикова, а съседите са поласкани, че обитават един блок със звездата на родната естрада.

През годините много от съкооператорите на Лили Иванова продавали жилищата си, на други пък наследниците ги давали под наем, след смъртта на титулярите.

А купувачи не липсвали, заради уникалната локация на една от най-елитните улици в столицата.

Според запознати ухажорът на Лили Иванова, към който и примата не била никак безразлична, бил от новите собственици. Въпреки че живее отдавна в този блок, капризната прима контактувала единствено с портиера и ухажора й. Певицата е известна, че рядко допуска нови хора в обкръжението си, а когато го прави, ги подлага на щателна проверка. Според клюката обаче комшията, който я обсипвал с мили дарове и букети бил доста заможен, изключителен кавалер и много интелигентен. И успял да грабне вниманието на звездата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.