Конспирация! Намалиха ли микрофона на брата на Роксана?

Заподозряха манипулация по време на изпълнението на Радо в “Гласът на България”

https://goreshto.net/goreshto/konspiraciya-namaliha-li-mikrofona-na-brata-na-roksana/117345 Goreshto.net
Конспирация! Намалиха ли микрофона на брата на Роксана?

Заподозряха манипулация по време на изпълнението на Радо в “Гласът на България”

Продължава истерията около скандалното отпадане на Радослав Гергов – Радула от предаването „Гласът на България“. След като сестра му Роксана изля неповторим хейт към формата, журито и фенове, то сега зрители забъркаха нова конспирация.

 

В провокативно видео в платформата тик-ток се завърта интрига около манипулативно намаляне на звука на микрофона по време на изпълнението на Радо. Самият автор на видеото твърди, че е увеличил допълнително звуците когато е създавал клипа с изпълнението. Твърдението е подплатено и с действия на Миро от журито. Съвсем очевидно певецът слага ръка на ухото си и казва, че нищо не чува.

 

Това може да се окаже нов коз в ръцете на Роксана, която е започнала открита война с формата, направил я известна. Припомняме, че чалгарката нападна журито и ги обвини в некомпетентност и дори се обърна персонално към Дара относно решенията, които е взела в шоуто.

 

Относно конспирацията не са много потребителите, които подкрепят подобни внушения. Някои открито смятат, че и зад това стои Роксана. Коментиращи пък дават пример с бенда на шоуто, който разбива яко именно на изпълнението на Радослав, с което го правят още по-атрактивно. Разбира се има и хора, които подкрепят идеята, че изпълнението определено е по-тихо в сравнение с други подобни рок парчета. Дали обаче това не се дължи на слабото изпълнение на Радо, могат да преценят професионалистите.

Източник: Tik tok

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.