Константин прояви завидна щедрост към Ивка Бейбе

Мнозина се питат дали близостта им е само служебна

https://goreshto.net/goreshto/konstantin-proyavi-zavidna-shtedrost-kam-ivka-beybe/142755 Goreshto.net
Константин прояви завидна щедрост към Ивка Бейбе

Мнозина се питат дали близостта им е само служебна

Силиконовият бюст на тийнейджърската любимка Ивка Бейбе е бил платен от фолк певеца Константин. За това се похвали самата тя във влога на Алпер Чочев наскоро като очаквано признанието й породи вълна от коментари.

 

Любопитна подробност е, че варненката получила скъпия подарък преди да стане толкоз популярна, колкото е днес. По онова време тя работела като репортер в дискотеката на Коцето, която се намира в Студентски град и все още не била стартирала собственото си онлайн предаване.

На практика това означава, че в първия му епизод, Ивка Бейбе е била с новия бюст, заради което движенията й били доста ограничени. Влогърката разясни и причината, поради която не е могла да си плати сама сметката за напомпания балкон: „Това са 10 000 лева, а аз тогава изкарвах таван 2 000 лева на месец“ и не пропусна да отбележи, че за нея жестът на Коцето означава много.

 

Това й признание донякъде обяснява необичайния комплимент, който Коцето й отправи по време на участие преди няколко месеца, а срещата бе запечатана в клип, който може да бъде открит в мрежата. Веднага, щом я вижда в публиката, той я кани на сцената, заявявайки: „Имаш най-разкошните ц*ци“ и призовава публиката да я аплодира. Тя пък на свой ред отвръща с думите: „Аплодисменти за най-добрия шеф“.

 

Коцето поиска от Ивка Бейбе да се завърти, зад а види как й стои роклята отзад. Фактът, че я пошляпна по задните части очевидно трябва да означава, че е одобрил гледката. В края на записа двамата отново си разменят комплименти като тя го целува по бузата, а той по главата.

 

Влогърката познава чалга бранша не само покрай срещите си с изпълнители, а и покрай опита й да стане една от звездите на „Пайнер“, където се явила на кастинг преди години, но не била одобрена. За сметка на това пък Митьо Пищова, който бил в журито, я аплодирал енергично. Неуспехът й бил траен, тъй като все пак има песен от 2021 г. – „Непознати“, струваща 3 500 лева, платени от тогавашното й гадже, а тя сама си купува текста.

 

При все, че клипът събрал доста онлайн гледания, Ивка се отказала от мечтата си за попфолк кариера поради липсата на убедителни гласови заложби и решила да става водеща. Така започнала с кратки забавни и любопитни интервюта със случайни минувачи за един подкаст и бързо набрала популярност. След края на ковид кризата, тя намерила телефона на Константин и му се обадила с молбата да заснеме следващия епизод на подкаста в заведението му. Той я свързал с пиарката, която пък от раз я поканила да репортерства в дискотеката му.

 

Влогърката веднага влязла в „Господари на ефира“, но не с гаф, а с интересно събеседване с попфолк певицата Деси Слава, на която задава въпроса: „Ако беше от противоположния пол за един ден, какво би направила?“, а певицата й отвръща: „Ще го начукам на всички, които ме дразнят“.

 

Благодарение на Господарите и най-вече на спонтанното признание на Деси Слави, клипът на Ивка събира над 500 000 гледания, а тя била особено притеснена по време на интервюто, тъй като й било първото за дискотеката на Коцето, а и на всичкото отгоре била сюрпризирана от усещането, че става жертва на месечното неразположение.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.