Коронацията на Чарлз III прекъсна майчинството на Зейнеб

Изглежда взима пример от Петя Дикова

https://goreshto.net/goreshto/koronaciyata-na-charlz-iii-prekasna-maychinstvoto-na-zeyneb/109910 Goreshto.net
Коронацията на Чарлз III прекъсна майчинството на Зейнеб

Изглежда взима пример от Петя Дикова

Многодетната майка Зейнеб Маджурова изглежда сериозно се е затъжила за работата си в bTV.

 

Едва 8 месеца след раждането на близначките й, тя се връща на служба с ексклузивно шоу за коронацията на новия английски крал Чарлз III. Припомняме, че при предишното си майчинство, тя остана у дома цели 2 години.

 

В специалното шоу Зейнеб ще обсъждат новините от английския кралски двор. То ще е с продължителност 3 часа. Както е известно покрай мъжа си милионер, тя прекара доста време на Острова през годините. Вероятно точно поради тази причина се смята за компетентна по темата.

 

На практика това е най-сериозният й проект в цялата й телевизионна кариера. Предвид факта, че никога досега не е изнасяла сама тричасово предаване, от медията не са й се предоверили. Предаването й ще е само за сайта на bTV Новините, а не за ефира. Предвид множеството последователи, няма да е изненада, ако все пак Зейнеб успее да събере много повече зрители от редовната тв програма, която по традиция ще се води от Петя Дикова и кореспондентът на Острова – Васил Христов.

 

След 3-часовия проект Зейнеб ще се върне отново у дома при децата и мъжа си Стоян Балевски, който, както е известно, е достатъчно богат и не се налага тя да работи. Не е изключено обаче и занапред Зейнеб да има някои появявания на екрана, докато е в майчинство. Припомняме, че и Петя Дикова правеше така докато отглеждаше синовете си, които са само с година разлика.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.