Косьо Филипов се е венчал в Гърция за мъж ?

Напоследък изглеждал доста щастлив

https://goreshto.net/goreshto/kosyo-filipov-se-e-venchal-v-garciya-za-mazh/142093 Goreshto.net
Косьо Филипов се е венчал в Гърция за мъж ?

Напоследък изглеждал доста щастлив

Предвид факта, че в последно време водещият на „По света и у нас“ Костадин Филипов се появява изненадващо с халка, се предполага, че е вдигнал тайна сватба. За момента обаче половинката му се пази в пълна тайна, неизвестен остава и полът. В публичното пространство от години се носят слухове за сексуалната ориентация на Косьо, като приятелите му, са убедени, че си пада по мъже.

Тъй като към днешна дата гей браковете у нас не са позволени, по всяка вероятност той се е венчал извън страната, ако половинката му е от мъжки пол. Не е изключено двамата да са си казали „Да!“ в съседна Гърция, където еднополовите съюзи са легитимни от пролетта.

Припомняме, че Филипов има 20-годишна дъщеря Елия от брака си с Божана Филипова, с която са разделени от 17 години, но продължават да поддържат приятелски отношения.

До раздялата им се стигна, след като новинарят хвана палавата си съпруга в изневяра в собствената им спалня, точно до креватчето на детето им в навечерието на 2008 г. на купона Божана поканила в семейния апартамент свои приятели, които Косьо изобщо не познавал. Голяма част от тях били от компанията й още от времето, в което се подвизавала като репортерка в телевизия „Евроком“.

 

След полунощ Косьо тръгнал да си ляга, съобразявайки се с факта, че на сутринта бил дежурен новинар и трябвало да е в телевизията рано. По някое време обаче го събудили стоновете на собствената му жена с чужд мъж. Изневярата доведе до развод в семейството, а по-късно се понесе мълвата, че палавата Божана пък е хванала съпруга си с мъж в леглото, и именно заради това се разбрали да не се резилят взаимно по медиите и да запазят добри отношения. Малко след развода блондинката се изцепи, че е спала „само с 30 мъже“ (по онова време беше около 30-годишна и излизаща от 5-годишна връзка с Косьо).

 

Новинарят не обича да говори за личния си живот, но все пак преди години призна, че сърцето му е заето, без да разкрива повече подробности. Според по-наблюдателни зрители, журналистът ходел от няколко месеца с халката. От обкръжението му пък твърдят, че той от години живее на семейни начала с мъж и дори го запознал с дъщеря си.

 

„Възможно е да нямат официален брак, а да са решили да си разменят халки в знак на любов, а и за да не ги свалят други жени или мъже. Със сигурност връзката му е с мъж“, коментират колеги на Косьо, които много се радват на щастието му.  И не пропускат да добавят, че откакто има човек до себе си, изглежда доста щастлив и очите му винаги греят.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.