Кой препъна продължението на хитовата кримка„Дяволското гърло 2“?

https://goreshto.net/goreshto/koy-prepana-prodalzhenieto-na-hitovata-krimkadyavolskoto-garlo-2/115828 Goreshto.net
Кой препъна продължението на хитовата кримка„Дяволското гърло 2“?

Феновете на „Дяволското гърло“ тръпнат в очакване на продължението на крими сериала

Обещанието на продуцентите, както и на шефовете на Нова тв бе, че тази година меломаните ще се насладят на втория сезон на българска лента.

Още миналата есен бе заснето продължението на крими сериала във Велико Търново.Оттогава до сега на няколко пъти бе намеквано, че сериалът ще се излъчва, но от медията мълчат „като риби“.

Дали криминалната драма ще се появи отново, за това се чуди и Владо Карамазов, който има главна роля в продукцията.

Той дори изрази тревогите и притесненията си в социалната мрежа.

„Заснехме втория сезон на „Дяволското гърло“ и уж трябваше да тръгне през есента, но нищо не се чува. Всеки мълчи и вдига рамене. А  и реклама няма. Може би е зле и не искат да се излъчва“написа в нета Карамазов.

Според клюките обаче сериалът си е заснет по всички правила на киноизкуството. А причината е тривиална-липсата на пари. Защото двамата партньори Евтим Милушев и Любо Нейкови се скарали за пари.

Заради това субсидиите към продължението на „Дяволското гърло“ секнали. А Евтим Милушев засне за БНТ премиерната поредица „Всичко за сина ми“.

В него главна роля има съпругата му Христина Апостолова, бившата на Митко Рачков. А пък комикът работи заедно с баджанака си.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.