Кой разби носа на Деси Цонева? (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/koy-razbi-nosa-na-desi-coneva-foto/110257 Goreshto.net
Кой разби носа на Деси Цонева? (Фото)

Деси Цонева изненада почитателите си

Вечно ексцентрична, щерката на покойния Митко Цонев буквално „взе акъла“ на феновете си. Бившата репортерка на Галя се появи с лепенка на носа в мрежата, а мнозина се запитаха кой разби носа на брюнетката.

В последно време много известни жени признаха, че са бити от гаджетата или мъжете си. Все още не е заглъхнал напълно скандала около актрисата Диана Димитрова, която обвини във физическо посегателство колегата си Юлиан Вергов, с когото са имали любовна афера. Спорът дори стигна до съд, а поради липса на достатъчно доказателства блондина бе оправдан.

Та последователите на лудетината сериозно се притесниха за носа на Деси Цонева. След като се появи така наранена, Деси ги успокои обаче, че нараняването й било битово, което си причинила сама.

Само че една част от феновете не повярваха напълно на обясненията й.

Наскоро самата Деси изригна, че бившият й Янчо Таков не пуснал сина си Янчо-младши на почивката с втория й съпруг и дъщеричката им в Португалия. Тя разкри, че той не се грижил за сина си, дори не му плащал издръжка, но й правел сечено и така силно разочаровал сина си.

Деси Цонева се закани да реши проблеми в съда, а феновете й се питат дали бившия й не е отговорил с агресия?

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.