Крах: Джулия съсипана от изневярата на Кристиан Кирилов, близките й ще го линчуват! (ВИЖ ТУК)

Джулия още обича Кристиан, въпреки това, което й причини!

https://goreshto.net/goreshto/krah-dzhuliya-sasipana-ot-iznevyarata-na-kristian-kirilov-blizkite-y-shte-go-linchuvat-vizh-tuk/110815 Goreshto.net
Крах: Джулия съсипана от изневярата на Кристиан Кирилов, близките й ще го линчуват! (ВИЖ ТУК)

Джулия още обича Кристиан, въпреки това, което й причини!

За развода на Джулия и Кристиан Кирилов се разбра преди дни, но истината е, че двамата са разделени от поне два месеца. Това сподели първо самият Крис, познат повече като Митака от "София Ден и Нощ". В думите му обаче имаше уверението, че с жена му се разделили, заради различие в характерите и изобщо не можело да става дума за трети човек.

Дни по-късно Митето се появи, гушнал новата си изгора - Дени от "Един за друг" и бивша мацка на блогъра Чефо от Сървайвър. Ти да видиш, нали нямало трети човек, или Денито не се брои за хомосапиенс в представите на Кристиан?!

Докато двамата се късат от страсти и не стават от леглото по цели дни, то бившата съпруга на Кирилов не е на себе си. Джулия призна само, че е наранена и че е получила голям урок за живота и за любовта, с което приключи и ограничи изказванията си.

Близките й обаче са полудели от гняв и искат да линчуват женкаря Митко, който съсипал не само брака им, но и нея самата. Джулия била изпаднала в криза и не искала дори да излиза навън, постоянно плачела и се хранела колкото едно пиле.

"Разбита е, не очакваше това от него. Тя мечтаеше, че двамата ще имат деца, че ще остареят един до друг, а какво стана - оня си тръгна след чепа и уби всичко", гневят се познати на певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.