Крал Чарлз Трети изненада с тази постъпка!Поданиците в шах от нея

https://goreshto.net/goreshto/kral-charlz-treti-iznenada-s-tazi-postapkapodanicite-v-shah-ot-neya/136858 Goreshto.net
Крал Чарлз Трети изненада с тази постъпка!Поданиците в шах от нея

Кралските особи са доста ексцентрични, но сякаш крал Чарлз Трети бие рекордите

Кралят има желание да направи нещо, което хвърли в шах поданиците му, Синът на покойната кралица Елизабет Втора обявил решението си да посети Америка. Той имал желание да стопли отношенията си с охладнелия си син, 39-годишния принц Хари,         както и със съпругата му, 42-годишната Меган Маркъл.

По думите му той се бил затъжил и за внуците си Арчи и Лилибет. Само че в близко бъдеще не се очертава подобна визита, а самият Чарлз обяснил, че иска да го направи „някъде по-нататък“.

Според близки до двореца, ако крал Чарлз посети Америка, непременно ще се срещне с Хари и със семейството му. Но засега имало доста проблеми, които първо трябва да бъдат изгладени и едва тогава Чарлз да предприеме подобна визита.

 Както знаем, Хари и Меган се преместиха в САЩ преди четири години, като преди това прекратиха кралските си задължения.

Те отглеждат двете си деца в Монтесито, Калифорния.Звездната двойка е отчуждена от кралските си роднини, като преди това ги оплюха в документален филм на Нетфликс. Същото направи и самия Хари в автобиографичната си книга „Резервният“.

За последно хергоцъг на Съсекс и Чарлз се видяха през февруари, когато той бе диагностициран с рак. Поданиците се притесняват дали болестта на крал Чарлз не се задълбочава и това да го подтиква да иска среща с по-малкия си син.

Източник: Факти.бг, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.